Drukuj

Jadłospis

Ewelina Wróbel. TPL_WARP_POSTED_IN Dożywianie

Grudzień

04.12.2017 (PONIEDZIAŁEK)

Zupa jarzynowa 500 ml. (ALERGENY: gluten, mleko, seler gorczyca)

Pieczywo 100 g. (ALERGENY: gluten)

05.12.2017 (WTOREK)

Filet z kurczaka panierowany 80 g. (ALERGENY: gluten, jaja)

Ziemniaki 100 g. (ALERGENY: mleko)

Surówka z białej kapusty i ogórka 100 g. (ALERGENY: jaja, gorczyca)

Kompot wieloowocowy 200 ml.

06.12.2017 (ŚRODA)

Zupa ogórkowa z mięsem wieprzowym 500 ml. (ALERGENY: gluten, seler, mleko)

Pieczywo 100 g. (ALERGENY: gluten)

07.12.2017 (CZWARTEK)

Pulpety rybne w sosie koperkowym 100 g. (ALERGENY: gluten, jaja, mleko, ryba)

Ziemniaki 100 g. (ALERGENY: mleko)

Surówka z kiszonej kapusty 100 g.

Kompot wieloowocowy 200 ml.

08.12.2017 (PIĄTEK)

Barszcz ukraiński 500 ml. (ALERGENY: gluten, seler, mleko)

Pieczywo 100 g. (ALERGENY: gluten)

 

 

11.12.2017 ( PONIEDZIAŁEK)

Risotto z warzywami i mięsem drobiowym 250 g (ALERGENY: gluten, gorczyca, seler)

Sos pomidorowy 100g (ALERGENY: mleko, gluten, seler, gorczyca )

Kompot wieloowocowy 200 ml

12.12.2017 (WTOREK)

Żurek z jajkiem i kiełbasą 500 ml. (ALERGENY: mleko, seler, gorczyca, gluten, jaja)

Pieczywo 100 g. (ALERGENY: gluten)

13.12.2017 ( ŚRODA)

Pałka z kurczaka 120 g. (ALERGENY: gluten, gorczyca, seler)

Ziemniaki 100 g. (ALERGENY: mleko)

Surówka z kapusty pekińskiej 100 g.

Kompot wieloowocowy 200 ml.

14.12.2017 ( CZWARTEK )

Zupa pieczarkowa z ziemniakami i mięsem drobiowym 500 ml. (ALERGENY: mleko, gluten, seler, gorczyca)

Pieczywo 100 g, (ALERGENY: gluten)

15.12.2017 (PIĄTEK)

Ryba panierowana 120 g. (ALERGENY: gluten, jaja, mleko, ryba)

Ziemniaki 100 g. (ALERGENY: mleko)

Sałatka z buraczków 100 g.

Kompot wieloowocowy 200 ml.

 

18.12.2017 (PONIEDZIAŁEK)

Pomidorowa z makaronem 500 ml. (ALERGENY: seler, mleko, jaja, gorczyca, gluten)

19.12.2017 (WTOREK)

Bitki wieprzowe w sosie 80 g. (ALERGENY: gluten, mleko, gorczyca, seler)

Ziemniaki 100 g. (ALERGENY: mleko)

Marchew z jabłkiem 100 g. (ALERGENY: jaja, gorczyca, mleko)

Kompot wieloowocowy 200 ml.

20.12.2017 (ŚRODA)

Zupa kalafiorowa z mięsem drobiowym 500 ml. (ALERGENY: gluten, seler, mleko)

Pieczywo 100 g. (ALERGENY: gluten)

21.12.2017 (CZWARTEK)

Potrawka z kurczaka 100 g. (ALERGENY: gluten, jaja, gorczyca, seler)

Ziemniaki 100 g ( ALERGENY: mleko)

Surówka z białej kapusty 100 g (ALERGENY: jaja, gorczyca)

Kompot wieloowocowy 200 ml.

22.12.2017 (PIĄTEK)

Barszcz czerwony z bułeczkami obszańskimi 350 ml/ 140 g.(ALERGENY: gluten, seler, jaja, gorczyca)

 

Copyright © 2019 Szkoła Podstawowa im. Jana Pawła II w Zamchu.
Designed by mixwebtemplates